Nyhetsuppdatering BRF Strandbyn - September 2020

Här kommer en uppdatering från det senaste styrelsemötet som ägde rum den 14 september.

Som vi tidigare har informerat om så kommer vi i BRF Strandbyn från den 1/10 gå över till Telia som leverantör av bredband (100/100 Mb) och TV (TV-paket lagom).

En annan positiv nyhet med detta är att denna kostnaden (399kr/månaden) kommer ingå i månadshyran från detta datum eftersom vår förening har så pass god ekonomi. Vill man exempelvis ha ett större kanalpaket etc. så betalar man detta separat till Telia.

Vi vill även förtydliga att detta gäller tillsvidare, skulle föreningen exempelvis få sämre ekonomi i framtiden så kan detta komma att ändras.

* Vi har även beställt service på våra värmepannor, och detta kommer genomföras den 13/10 och 21/10. Vi försöker fördela så hälften servas den 13e och hälften den 21e. Vi återkommer med mer information och ungefärliga hålltider när det närmar sig. 

*  Mycket information kommuniceras genom föreningens WhatsApp-grupp. Skulle ni byta telefonnummer eller mailadress så meddela styrelsen detta så ni säkerställer att ni blir uppdaterade om vad som är på gång i området.

* Vissa av oss har upplevt problem med ytterdörrarna (framförallt i parhusen) där det har smugit sig in fukt. Vi uppmanar alla boende att kontrollera sina dörrar och skulle det vara fuktskador så anmäl detta till Mjöbäck.

Slutligen så kommer en påminnelse om att vi i styrelsen har planerade möten den första måndagen i varje månad. Har ni några förslag eller ideér som ni vill att vi tar upp på mötena så skicka in dessa på vår nya emailadress brf.strandbyn@gmail.com senast veckan innan.

Njut av solen och den stundande helgen :)

/ Styrelsen